Kinderburgemeester

Kris Rottier: kinderburgemeester 2021

Onze kinderburgemeester Kris Rottier vertegenwoordigt heel 2021 alle Borselse kinderen. Daarnaast helpt hij de burgemeester bij activiteiten, zet hij een project op en gaat hij een blog schrijven en/of vlog maken over zijn werk als kinderburgemeester.

Heeft u een tip voor onze kinderburgemeester of wilt u Kris uitnodigen bij een specifiek evenement of bijzondere activiteit dit jaar? Stuur dan een mail naar kinderburgemeester@borsele.nl.

Benieuwd wat Kris als kinderburgemeester allemaal doet en meemaakt? Volg het via het Instagramaccount @kinderburgemeesterborsele.

Een leefbaar Borsele voor jong en oud!

We vinden de mening van kinderen in onze gemeente belangrijk. Door het aanstellen van een kinderburgemeester voor het jaar 2021 praten we meer mét in plaats van óver kinderen. Een kinderburgemeester kan ons als geen ander vertellen wat kinderen belangrijk vinden en wat wij als gemeente voor hen kunnen betekenen. Zo denkt de kinderburgemeester met ons mee over een leefbaar Borsele voor jong en oud.

JOGG-Borsele: heb jij een tip om onze gemeente gezonder te maken?

Wist je dat de gemeente Borsele een JOGG-gemeente is? Dit betekent dat we kinderen willen helpen zo gezond mogelijk op te groeien. Hiervoor zijn we op zoek naar jouw tips! Hoe kunnen we kinderen helpen om bijvoorbeeld gezonder te eten, meer water te drinken en meer te bewegen? Stuur jouw tip(s) voor 26 juli op naar kinderburgemeester@borsele.nl en win een JOGG-gezondheidspakket. Kinderburgemeester Kris Rottier deelt de eerste tip al: spreek gezellig buiten af met vrienden!